Tisztelt Látogató! A weboldal látogatásával Ön elfogadja az általános szerződési feltételeinket. Rendben
Termékek Menü
0

Fehér, frottír géprongy, 10 kg-os csomagolásban (I.osztályú) - fordított adózású termék

Fehér, frottír géprongy, 10 kg-os csomagolásban (I.osztályú) - fordított adózású termék Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
340 Ft
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 30!

Leírás és Paraméterek

Fehér, frottír törölköző anyagú géptisztító rongy, legalább 40cm x 40cm nagyságú, változó formájú kendők, 10 kg-os egységcsomagolásban.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a géprongy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 142. §-a alapján fordított adózás alá eső termék. Amennyiben Ön a fordított adózás szabályainak megfelel, a szükséges nyilatkozat letölthető a webáruház főoldaláról. Amennyiben nem, úgy a webáruházban lévő termékek 27% áfával kerülnek számlázásra.

Milyen az optimális géptisztító rongy?

Nem annyira egyszerű arra a kérdésre megadni, a körültekintően jó választ, hogy milyen is az optimális géptisztító rongy. A kérdés ugyanis további kérdőjeleket szül. Milyen célnak kell éppen megfelelnie a géptisztító rongynak? Milyen mennyiségű feladatot kell ellátnia, mennyire lesz kihasználva? Milyen gyakorisággal kell előkapni a használni kívánt géptisztító rongyot, illetve meg kell-e felelnie bármilyen, egyéb, extrának mondható kitételnek még? Ha a fent említett dilemmák mindegyikére kikristályosodtak a feleletek, akkor már egészen közel kerültünk a pontos meghatározáshoz. Ám jelenlegi írásunkban megpróbáljuk általánosságban megközelíteni az optimális géptisztító rongy kérdéskörét. A használat módja mégis előkerül, mert kivédhetetlenül fontos, hogy a géptisztító rongy vásárlásánál ön pontosan tudja milyen gyakorisággal, mennyire rendszeresen, milyen hatásfokú munkának akarja kitenni a kiszúrt géptisztító rongyot. A megfelelő textíliák ugyanis gyakorlatilag sorban állnak ön előtt, mégis könnyedén lehet őket csoportosítani.

A géptisztító rongyok is kategorizálhatók minőségük, osztályzásuk alapján. A könnyedebb feladatokhoz például tökéletesen elegendő egy alacsonyabb osztályba tartozó géptisztító rongy kijelölése, hiszen maximálisan el fogja tudni látni a neki szánt munkafolyamatot. Amennyiben pontosan tudja, hogy erőltetett használatban lenne a géptisztító rongy, folyamatos alkalmazással, akkor érdemes a magasabb fokozatú textíliák közül döntenie, melyek nyilván nagyobb strapabíróságot, megbízhatóságot biztosítanak, épp az ön igényeinek megfelelően. A minőség osztályozásán kívül a géptisztító rongy választható akár színes formátumban is, tehát nem kell leragadnia az egyszínű modelleknél. Természetesen vannak szituációk, ahova azok a darabok illenek, ám ahol megteheti jó, ha némi színt, s ezzel egy kis vidámságot is csempész az adott munkahely légkörébe. Ha pedig otthonát szeretné feltölteni új géptisztító rongy készletekkel, akkor semmi akadálya, hogy a vidámabb színek mellett döntsön, mellyel növelheti közvetlen környezetének kisugárzását.