Tisztelt Látogató! A weboldal látogatásával Ön elfogadja az általános szerződési feltételeinket. Rendben
Termékek Menü
0

II. o. géprongy, 5 kg-os csomagolásban - fordított adózású termék

II. o. géprongy, 5 kg-os csomagolásban - fordított adózású termék Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
120 Ft
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 30!

Leírás és Paraméterek

II, osztályú színes, minimum 70%-ban pamut tartalmú, karton anyagú géptisztító rongy, legalább 40cm x 40cm nagyságú, változó formájú kendők, 5-10 kg-os vákuumfóliába préselve.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a géprongy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 142. §-a alapján fordított adózás alá eső termék. Amennyiben Ön a fordított adózás szabályainak megfelel, a szükséges nyilatkozat letölthető a webáruház főoldaláról. Amennyiben nem, úgy a webáruházban lévő termékek 27% áfával kerülnek számlázásra.

Az elérhető géprongy ár

Ha a géprongyok árairól beszélünk, akkor alapvetően folyamatosan pozitív hírekről kell beszámolnunk. A géprongy ugyanis abszolút megfizethető, bárki számára elérhető. A géprongy ár épp az ön pénztárcájának lett optimalizálva. Ami miatt ez nem átverés, az természetesen a textília minőségéből ered. A géprongy ár azért kifizethető nagyságrendű, mivel a géprongy alapvetően rosszabb minőségű, osztályzású textíliából készül. Ez a  kijelentés félig igaz, félig nem, némileg módosításra szorul, hiszen a géprongy világa már olyan széles palettán kínálja termékeit, hogy nem beszélhetünk csak egy típusról, csupán egy fajtáról. Volt idő, amikor a géprongyokat felesleges lett volna kategorizálni, mert nem tudtuk volna mi szerint, hova csoportosítani, azt a nagyjából egy féle textíliát, ami beleillett a képbe. A mai világban, azonban a géprongyokat is osztályozhatjuk: minőségük szerint, sőt válogathatunk közöttük akár még színbeli elképzeléseinknek megfelelően is. Ezekből is jól látszik, hogy a géprongy árak széles skálán mozognak, ám bátran kijelenthető, hogy a skála tetején elhelyezkedő típusok is bőven a könnyedén kifizethető csoportba tartoznak.

Ez lényeges szempont, hiszen nyilván ön sem szeretne túlságosan sokat áldozni géprongyokra, mégis ha lehet, akkor a minőségibb, tartósabb darabokat választaná. A géprongy ár alacsonyan tartható, hiszen olyan sok fajta textília alkalmas géprongynak, hogy a szelektálás során számtalan verzió közül dönthet. Érdemes meghatároznia pontosan milyen célra vinne géprongyot. Egy autószerelő műhelybe egészen más elvárásoknak kell megfelelnie egy géprongynak, hiszen az olajos, makacs felületeket letakarítása, vagy esetleg a gépolajos kezek letörlése is stramm, strapabíró géprongyot kíván. Nyilván egy ilyen helyre felesleges színes darabokkal készülnie. Ezzel szemben más egységekbe, más feladatok ellátására nyugodtan vihet színes, vidám géprongyokat, melyeknek minőségi fokozatát szintén ön jelölheti ki. Egy biztos, bármely típus, fajta, osztály mellett is döntsön végül nem fog csalódni a géprongy árban.